RETROSPEKTIVA PRELAZNOG ROKA

16.02.2015. - 09:22 |

u rubrikama: Prvi tim, Sezona, Transferi, Vesti


 

obrazac-za-slike---vesti

 

 

13-og u ponoć spuštena je zavesa na još jedan prelazni rok.

Među prvima Klub je napustio Lazar Veselinović, koji je otišao na jednogodišnju pozajmicu u Pohang Stilerse (J. Koreja). Neposredno nakon njegovog odlaska usledio je i transfer kapitena Marka Poletanovića, koji je otišao u belgijski Gent za 640 000 evra. Odlučeno je da kapitensku traku umesto njega ponese Mijat Gaćinović. Enveru Alivodiću je istekao ugovor i Klub je sa njim imao džentlmenski dogovor da krene pripreme sa ekipom, pa ukoliko ne dobije neku unosnu inostranu ponudu da potpiše novi ugovor. Međutim, iako je sve išlo u pozitivnom smeru, u poslednji trenutak dogovor se izjalovio i Enver Aliodić nije više član FK „Vojvodina“. Klub je napustio i Nikola Popara (Jagodina), Igor Đurić (Rad – pozajmica), Marko Živković (Suduva – Litvanija), Nikola Mojsilović (Radnik Surdulica – pozajmica), dok je sa Lukom Klikovcem sporazumno raskinut ugovor..

Od pojačanja pristigli su :

-Jovica Vasilić, desni bek, potpisao na 2,5 godine.

-Slaviša Radović, levi bek, potpisao na 2,5 godine.

- Dragan Karanov, centralni vezni, potpisao na 2,5 godine

-Džon Meri, napadač, potpisao na 2,5 godine.

-Ivan Rogač , zadnji vezni/štoper, potpisao na 2,5 godine

-David Kokija, zadnji vezni/desni bek, potpisao na 1,5 godinu

Na pripreme u Belek su putovali dečaci potekli u našoj Omladinskoj školi – Grgić, Asani, Kočović iz generacije 95., kao i Desančić, Ćurko, Stamnić iz generacije 96. Odlučeno je da Asani ostane sa prvim timom,dok se Grgić i Kočović se vraćaju u Čelarevo gde će igrati na dvojnu registraciju. Što se tiče momaka iz 96. generacije, odlučeno je da Ćurko ostane sa prvim timom, dok Stamenić i Desančić idu u Proleter na dvojnu registraciju.

Na probi su bili Fuad Ibrahim i Palasios, ali nisu zadovoljili stručni štab. Kada smo kod stručnog štaba, isti je napustio Mima Rastavac, koji je postao glavni trener Radničkog iz Niša.

 

 

 

 

 

 

 

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije