MLAĐI PETLIĆI VOJVODINE OSVOJILI “DALMATINKO KUP”!

02.05.2017. - 19:59 |

u rubrikama: Omladinski tim, Vesti


Mlađi petlići Vojvodine

 

Mlađi petlići Vojvodine (generacija 2006) osvojili su međunarodni turnir “Dalmatinko kup” u Splitu.

Prethodnih dana, u Splitu je održan turnir za mlađe kategorije pod nazivom “Dalmatinko kup”, na kojem su učestvovali brojni poznati klubovi sa prostora bivše Jugoslavije, a mlađi petlići Vojvodine (generacija 2006), osvajanjem prvog mesta u svojoj konkurenciji, pokazali su svoj neskriveni talenat, kao i stručan rad u omladinskoj školi “Ilija Pantelić”.

Na turniru na kojem su učestvovale i mlađe selekcije zagrebačkog Dinama, sarajevskog Željezničara, ljubljanske Olimpije, Zrinjskog iz Mostara itd, mlađi petlići Voše su najpre osvojili prvo mesto u grupi, potom uspešno prošli i četvrtfinale, da bi u polufinalu bili bolji od svojih vršnjaka iz sarajevskog Željezničara. U finalu, oni su se sastali sa domaćinom turnira, ekipom Omladinca iz Vranjića (predgrađe Splita) i bili bolji rezultatom 2:0, te tako zasluženo osvojili pehar.

Mlađe petliće Vojvodine predvodili su treneri Vasa Tepšić i Bora Filipović, a član ove generacije Miloš Jović proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Nakon osvajanja pehara, dečaci u crveno-belim dresovima nisu skrivali radost zbog ostvarenog uspeha, a nisu skrivali ni svoju privrženost Voši, što se može videti i po pesmama koje su zajedno otpevali:

Logo ViskolaPekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoBetnano31