ALVEŠ TRENIRAO, IVKOVIĆ OTIŠAO, POPIN STIGAO

16.06.2017. - 11:56 |

u rubrikama: Pripreme, Prvi tim, Sezona, Vesti


Renan da Silva Alveš

 

Brazilac Renan da Silva Alveš odradio je prvi trening sa fudbalerima Vojvodine, baš kao i novopridošli Saša Popin, dok je napadač Đorđe Ivković, koji je prethodnih dana bio na probi, napustio redove crveno-belih.

Fudbaleri Vojvodine danas pre podne nastavili su sa radom na pripremama na Zlatiboru. Na terenu sportskog centra “Palisad”, oni su odradili još jedan trening jačanja fizičkih sposobnosti, a po prvi put, sa njima je trenirao i Brazilac Renan da Silva Alveš. Osim njega, sa crveno-belima je radio i napadač Saša Popin (27), koji je sinoć stigao u hotel “Palisad” i u naredna dva dana treba da bude poznato da li će potpisati ugovor sa klubom.

Reč je o igraču visokom 202 cm i rođenom 28. oktobra 1989. godine u Beogradu, koji igra na poziciji napadača, a seniorsku karijeru počeo je u ekipi Mladosti iz Apatina. Potom je nastupao još za Sliven (Bugarska), Novi Sad, Horizont (Makedonija), Novi Pazar, Panduri (Rumunija), Sageata Navodar (Rumunija), Lombard Papa (Mađarska), Sombateli (Mađarska) i Soproni (Mađarska).

S druge strane, pripreme crveno-belih napustio je Đorđe Ivković, koji je pre nekoliko dana bio došao na probu. S obzirom na to da se nije nametnuo kao neko od koga bi se očekivalo da ima značajnu minutažu u narednoj sezoni, odlučio je da potraži sredinu u kojoj će imati više prilike da igra.

Današnji trening propustili su i prvotimci Vojvodine Nikola Antić i Nikola Kovačević. Antić je zadobio lakšu povredu zadnje lože, pa se očekuje da će se u rad uključiti za dan-dva, dok će nekoliko dana pauze morati da napravi i Nikola Kovačević, koji je na utakmici protiv Zete zadobio lakšu povredu zgloba.

Fudbaleri Vojvodine danas od 18 časova odradiće novi trening, a sutra će odigrati novu prijateljsku utakmicu i to protiv ekipe Mladosti iz Podgorice. Taj meč najverovatnije će se igrati od 18 časova na terenu sportskog centra “Palisad”.

Logo ViskolaEnergotehnika Južna BačkaAleksandar gradnjaPut investSMB gradnjaIndustrija mesa MatijevićImperial BuildingsTehnounionEnergy proBulevar CompanyPekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija Catarraso