BEMPAH I AFRIJIE POTPISALI ZA VOJVODINU

07.06.2017. - 11:56 |

u rubrikama: Prvi tim, Sezona, Transferi, Vesti


Džosef Bempah i Frensis Afrijie

 

Dvojica fudbalera iz Gane, Džosef Bempah (21) i Frensis Afrijie (22) danas su potpisali trogodišnje ugovore sa Vojvodinom.

Prvi tim fudbalskog kluba Vojvodina od danas je i zvanično brojniji za dva nova igrača. Posle uspešno prođene probe i perioda adaptacije, trogodišnje ugovore sa klubom potpisali su Džosef Bempah (21) i Frensis Afrijie (22).

Džosef Bempah je rođen petog septembra 1995. godine u Ofinsu (Gana), igra na poziciji desnog krila, a krajem prošle sezone je već zabeležio jedan nastup za crveno-bele (protiv Radničkog), s obzirom na to da je bio licenciran za takmičenje. Pre dolaska u Vojvodinu, igrao je samo u Gani, a karijeru je počeo u Real Tamaleu, odakle je prešao u Harts of Oak, a odatle u Bečem junajted, iz kojeg je stigao u redove crveno-belih.

S druge strane, Frensis Afrijie se takođe pridružio ekipi Vojvodine krajem prošle sezone, a od tada je i on ubedio šefa stručnog štaba Radoslava Bataka da zaslužuje mesto među prvotimcima. Rođen je 18. januara 1995. godine u Dvomu (Gana), igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i u Vojvodinu je takođe stigao iz Bečem junajteda.

Fudbaleri Vojvodine sutra odlaze na pripreme na Zlatibor, gde će do 18. juna raditi na sticanju forme pred početak nove sezone.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije