BELIĆ: NAJTEŽE JE OSVOJITI VEĆ UPISANE BODOVE

05.08.2017. - 23:22 |

u rubrikama: Prvi tim, Sezona, Super Liga Srbije, Vesti


Milan Belić

 

Posle pobede njegovog tima nad OFK Bačkom, pomoćni trener Vojvodine Milan Belić izjavio je da je najteže osvojiti već uspisane bodove.

Vojvodina je večeras pobedila OFK Bačku rezultatom 1:0 (0:0), u trećem kolu Super lige Srbije.

- Već upisana tri boda je najteže osvojiti. Čestitao bih prvenstveno svojim, ali i igračima Bačke na fer i korektnoj igri, po jako teškom vremenu i zahvalio bih se navijačima Vojvodine, koji su došli da nas podrže u jako velikom broju. U prvom poluvremenu smo teško igrali protiv vrlo organizovane i dobre ekipe Bačke, stvorili smo neke šanse, ali nismo uspeli da ih realizujemo, zbog čega smo malo ušli i u nervozu i počeli da grešimo u pasu. U drugi deo meča smo ušli sa namerom da odigramo što strpljivije i mirnije, znajući da će, s obzirom na kvalitet u ekipi, doći i šansa, što se na kraju i desilo. Posao nam je donekle olakšao drugi žuti karton za fudbalera Bačke, ali u svakom slučaju, čestitam našim igračima – izjavio je Belić.

U narednom kolu, fudbaleri Vojvodine gostovaće ekipi Borca u Lučanima, a taj meč igraće se u sredu.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnja