IVICA JOVANOVIĆ STIGAO U VOJVODINU

23.08.2017. - 15:05 |

u rubrikama: Prvi tim, Sezona, Transferi, Vesti


Ivica Jovanović

 

Doskorašnji napadač islandskog Vikingura Ivica Jovanović (29) danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Fudbalski klub Vojvodina danas je angažovao još jednog novog igrača. Ugovor sa crveno-belima u trajanju do juna 2019. godine potpisao je Ivica Jovanović, koji je u prethodna tri meseca bio član islandskog kluba Vikingur Rejkjavik.

Rođen je četvrtog decembra 1987. godine u Zaječaru, igra na poziciji napadača, a karijeru je počeo u FK Timok iz svog rodnog grada. Potom je nastupao još za Lokeren, Radnički (Niš), Rudar (Pljevlja), Požarevac, OFK Beograd, Rad i Metalac, da bi se u maju ove godine priključio islandskom Vikinguru, za koji je na osam odigranih utakmica postigao dva gola.

- Super je osećaj postati član FK Vojvodina. Znam u kakav klub sam došao, kakva mu je tradicija i koji su mu ciljevi. Vojvodina je definitivno najveći klub u mojoj dosadašnjoj karijeri, pa se nadam da ću opravdati očekivanja – rekao je Jovanović.

On se odmah stavio na raspolaganje šefu stručnog štaba Nenadu Vaniću, a ostaje da se vidi da li će biti u konkurenciji za sastav već za utakmicu protiv Spartaka u subotu.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije