VOŽDOVAC – VOJVODINA 1:1

10.09.2017. - 09:07 |

u rubrikama: Izveštaji, Prvi tim, Sezona, Super Liga Srbije, Vesti


Grbovi FK Voždovac i FK Vojvodina

 

U osmom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine večeras gostuju ekipi Voždovca u Beogradu.

Tekstualni prenos meča od 19 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Voždovac: Popović – Filipović, Ivković, Gajić, Petrović – Georgijević, Zec, Putinčanin, Ješić – Gavrić, Duronjić.

Vojvodina: Rockov – Lakićević, Alveš, Saničanin, Antić – Jovančić, Vukasović – Bempah, Zličić, Đelmić – Subotić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 500 gledalaca, među kojima su i stotinak navijača Vojvodine.

12. minut: Voždovac je imao prvu priliku na meču. Duronjić je prošao po desnoj strani i oštro centrirao iz gotovo mrtvog ugla, Rockov je zakačio loptu, koja je potom za nekoliko centimetara prošla pored stative.

26. minut: Voždovac je poveo sa 1:0. Posle dobre akcije domaćih fudbalera, lopta je došla od Georgijevića do Ješića u šesnaestercu Vojvodine, a on je sa 13-14 metara poslao loptu u donji levi ugao gola.

28. minut: Posle kornera koji je izveo Ješić, Petrović je uputio udarac glavom, ali je lopta otišla pored gola Vojvodine.

37. minut: Petrović je oduzeo loptu Zličiću na sredini terena i proigrao Zeca na levoj strani, a on je ušao u sredinu i šutirao sa oko 18-19 metara, ali je Rockov uhvatio loptu.

38. minut: Bempah je šutirao sa dvadesetak metara iskosa, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Vojvodine, izvršene su dve izmene: izašli su Lazar Zličić i Džosef Bempah, a ušli Daniel Avramovski i Ivica Jovanović.

47. minut: Ješić je šutirao sa oko 22-23 metra iskosa sa leve strane, ali je lopta otišla pored stative.

50. minut: Petrović je šutirao sa oko 18-19 metara, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla visoko preko gola.

58. minut: Zbog prekršaja nad jednim igračem Voždovca, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Renan da Silva Alveš.

60. minut: Izvršena je prva izmena u timu Voždovca: izašao je Dejan Georgijević, a ušao Filip Stuparević.

62. minut: Vukasović je šutirao sa 27-28 metara, ali pravo u golmana Popovića.

67. minut: Petrović je lob pasom proigrao Zeca u šesnaestercu Vojvodine, a on je udarcem iz prve pokušao da savlada istrčalog Rockova, ali je lopta otišla nekolik centimetara pored stative.

68. minut: Ješić je odlično proigrao Duronjića u šesnaestercu Vojvodine, a on je šutirao sa oko 13-14 metara, ali je Rockov uspeo da odbrani.

69. minut: GOL! Vojvodina je uspela da izjednači! Jovančić je proigrao Subotića na levoj strani, on je centrirao, a Avramovski sa sedam metara glavom poslao lopt u mrežu.

70. minut: Izvršena je i poslednja izmena u timu Vojvodine: izašao je Ognjen Đelmić, a ušao In-Hjeok Park.

73. minut: Park je u solo prodoru ušao u šesnaesterac Voždovca i šutirao sa petnaestak metara iskosa, ali je lopta otišla pored stative.

75. minut: Stuparević je šutirao sa oko 23-24 metra iskosa sa desne strane, ali pravo u Rockova.

76. minut: Posle pasa Jovančića za Jovanovića, pomoćni sudija je signalizirao ofsajd. Jovanović je prigovorio na ovu odluku sudije, zbog čega je dobio žuti karton.

78. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Voždovca: izašao je Borko Duronjić, a ušao Alen Mašović.

79. minut: Posle kontranapada Vojvodine, Subotić je šutirao sa oko 11-12 metara iskosa, ali je Popović uspeo da odbrani.

83. minut: Izvršena je i poslednja izmena u timu Voždovca: izašao je Aleksandar Ješić, a ušao Andrija Luković.

84. minut: Posle duela sa Alvešom u šesnaestercu Vojvodine, Todor Petrović je pao na travu i zatražio penal, ali mu je umesto toga dodeljen žuti karton zbog simuliranja.

85. minut: Posle kornera za Voždovac, Mašović je šutirao sa desetak metara iz prve, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

88. minut: U kontranapadu Vojvodine, Park je sa desne strane proigrao Subotića ispred šesnaesterca, a on je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

89. minut: Zbog pokušaja da pomeri loptu sa mesta odakle je napravljen prekršaj, žuti karton u timu Voždovca dobio je Saša Ivković. Takođe, zbog faula na sredini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Siniša Saničanin.

91. minut: Vojvodina je propustila stopostotnu priliku za izjednačenje. Vukasović je oduzeo loptu na sredini terena i dodao do Parka, a on je sjajno proigrao Subotića, koji je izašao sam ispred Popovića i šutirao, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

92. minut: Stuparević je šutirao sa oko 18 metara, ali je lopta prošla pored stative.

93. minut: Zbog prekršaja na oko 35 metara od svog gola kojim je sprečio kontranapad, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Marko Vukasović. Slobodan udarac za Voždovac izveo je Luković, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.

Utakmica je završena.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnja