PODRŽIMO “ORLIĆE” NA “KARAĐORĐU”!

10.10.2017. - 08:48 |

u rubrikama: Vesti


Mlada reprezentacija Srbije

 

Mlada reprezentacija Srbije danas dočekuje ekipu Rusije na “Karađorđu”, u trećem kolu grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Posle sjajnog uspeha koji je sinoć napravila fudbalska reprezentacija Srbije plasmanom na Svetsko prvenstvo, na teren danas ponovo izlazi i mlada selekcija naše zemlje. U trećem kolu grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, od 18 časova na “Karađorđu”, ekipa koju predvodi selektor Goran Đorović odmeriće snage sa selekcijom Rusije, glavnim konkurentom za osvajanje prvog mesta u grupi.

Ulaznice za ovu utakmicu prodavaće se po cenama od 500 (zapad), 300 (istok) i 200 dinara (jug) i to na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) danas od 10 časova.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače, kao i sve ljubitelje fudbala da dođu na “Karađorđe” i pomognu našoj mladoj reprezentaciji u nastojanju da ostvari novu pobedu u ovim kvalifikacijama.

Tabela:

1. Rusija 7

2. Jermenija 7

3. Srbija 6

4. Austrija 3

5. Makedonija 3

6. Gibraltar 0

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije