KRAJ ODMORA ZA FUDBALERE VOJVODINE

08.01.2018. - 10:55 |

u rubrikama: Pripreme, Prvi tim, Sezona, Vesti


FC Vujadin Boškov 2

 

Fudbaleri Vojvodine sutra će obaviti lekarska testiranja pred početak priprema za novu polusezonu.

Odmor tokom zimske pauze između dve polusezone za fudbalere Vojvodine zvanično će biti završen sutra. Naime, već u osam časova ujutru, u ambulanti klinike “Medigrup – dr Cvjetković”, jedna polovina prvotimaca obaviće obavezna lekarska testiranja pred početak priprema za novu polusezonu, a u sredu, u isto vreme, to će učiniti i preostali igrači iz prvog tima “stare dame”. Nakon toga, u četvrtak, u 10 časova, fudbalerima će se u FC “Vujadin Boškov” obratiti predsednik kluba Dušan Vlaović, zajedno sa drugim članovima rukovodstva i šefom stručnog štaba Ilijom Stolicom, a potom će biti odrađen i prvi trening, te tako započete pripreme za ono što Vošu očekuje u nastavku prvenstva.

U FC “Vujadin Boškov”, fudbaleri Vojvodine će trenirati do 25. januara i do tada odigrati jednu prijateljsku utakmicu protiv Rada (20. januar), s tim da tek treba da bude odlučeno gde će se ovaj meč odigrati. Potom će uslediti odlazak na pripreme u poznato tursko letovalište Belek, koji se nalazi u antalijskoj regiji, poznatoj po tome da u njoj zimske pripreme sprovodi veliki broj ekipa iz čitave Evrope. Ovoga puta, ekspedicija Vojvodine boraviće tamo do sedmog februara i biće smeštena u velelepnom hotelu sa pet zvezdica “Titanic Deluxe Golf Belek”, gde će igrači, osim idealnih uslova za boravak, imati i sve potrebne uslove za treniranje, odnosno uigravanje tima za nastavak sezone.

Tokom boravka u Turskoj, planirano je da fudbaleri Vojvodine odigraju pet prijateljskih mečeva, pa su tako već dogovorene utakmice protiv Slovana iz Bratislave (27. januar), Maribora (30. januar), Olimpije iz Ljubljane (5. februar) i Dunajske strede iz Slovačke (6. februar), dok ime petog Vošinog rivala na pripremama tek treba da bude poznato.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije