CRVENA ZVEZDA OTKUPILA ULAZNICE ZA JUG

07.03.2018. - 12:28 |

u rubrikama: Prvi tim, Sezona, Super Liga Srbije, Vesti


Jug

 

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da je FK Crvena zvezda otkupio sav preostali kontigent ulaznica za južnu tribinu za današnji meč između dva tima u 26. kolu Super lige Srbije.

Povodom informacija koje su se pojavile u sredstvima javnog informisanja u vezi sa promenom cene ulaznica za južnu tribinu za današnji meč između Vojvodine i Crvene zvezde na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da nije menjao cene ulaznica koje je prvobitno odredio za ovaj meč i da su sve predradnje u vezi sa prodajom ulaznica i kompletnom organizacijom utakmice rađene u dogovoru i saradnji sa MUP-om Republike Srbije.

U toku jučerašnjeg dana, nakon što su ulaznice već bile puštene u prodaju, fudbalski klub Crvena zvezda je odlučio da otkupi sav preostali kontigent ulaznica za tribinu na kojoj će biti smešteni gostujući navijači i ujedno preuzeo kompletnu odgovornost za njihovu dalju distribuciju, uključujući i određivanje cene po kojoj će one od tog trenutka biti dostupne u prodaji.

Fudbalski klub Vojvodina i ovom prilikom naglašava da je i ovoga puta, kao i uvek, maksimalno ispoštovao preporuke MUP-a u vezi sa bezbednošću svih gledalaca na stadionu, što je praksa koje će se fudbalski klub Vojvodina apsolutno pridržavati i ubuduće.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije