DAVOR BARAŠIN POJAČAO OMLADINSKU ŠKOLU VOŠE

10.04.2018. - 14:43 |

u rubrikama: Omladinski tim, Vesti


Dušan Grujić i Davor Barašin

 

Pedagog profesor razredne nastave i viši trener fudbala Davor Barašin danas je potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Vojvodina.

Omladinska škola “Ilija Pantelić” i Davor Barašin potpisali su ugovor o saradnji. Davor je pedagog profesor razredne nastave i viši trener fudbala, poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa najmlađim selekcijama i bavi se projektima u organizaciji Ministarstva prosvete i Ministarstva omladine i sporta, a trenutno je angažovan na projektu “Moja škola, moj klub”.

Njegov zadatak će biti da u ime kluba obavlja poslove skautinga, privlačenja, okupljanja, predlaganja i treniranja igrača za mlađe kategorije FK Vojvodina, promoviše klub među najmlađim populacijama u gradu, komunicira sa gradskim školama i da u interesu dece aktivno učestvuje u saradnji između FK Vojvodina i novosadskih škola.

Direktor omladinske škole “Ilija Pantelić” Duško Grujić izrazio je veliko zadovoljstvo potpisanim sporazumom i dolaskom gospodina Barašina u FK Vojvodina, jer se, kako je istakao, time ojačava pozicija kluba među školama u gradu, omogućava kvalitetnija saradnja sa njima, a istovremeno i promoviše klub među našim najmlađim sugrađanima, čime se povećava i njihovo interesovanje za FK Vojvodina.

Davor Barašin je istakao da je prezadovoljan zbog toga što će saradnja, koja je i do sada postojala na jednom određenom nivou, od sada biti mnogo izraženija, te da mu je velika čast da bude deo fudbalskog kluba Vojvodina.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije