ŽELIŠ DA TRENIRAŠ U VOŠI? U NEDELJU DOĐI!

23.05.2018. - 10:57 |

u rubrikama: Omladinski tim, Vesti


Pioniri Vojvodine

 

Fudbalski klub Vojvodina u nedelju će organizovati dopunsku selekciju za svoje mlađe kategorije, odnosno za generacije dečaka rođenih 2008. i 2009. godine.

U nedelju, 27. maja, sa početkom u 19 časova, u FC “Vujadin Boškov” u Veternku održaće se dopunska selekcija za dečake rođene 2008. i 2009. godine. Tog dana, odigraće se trening-utakmica, na kojoj će selekciju dečaka vršiti direktor omladinske škole “Ilija Pantelić” Duško Grujić, trener Bora Filipović i koordinatori omladinske škole Miloš Penić i Davor Barasin.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve dečake iz Novog Sada i okoline da u nedelju dođu u FC “Vujadin Boškov”, pokažu svoj talenat i obezbede svoje mesto u jednoj od najboljih fudbalskih akademija na ovim prostorima.

Za sve informacije, zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 062/582-582 ili na mejl adresu akademijafkv@gmail.com.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije