POTPISAO I DIAMANTIS HUHUMIS!

11.07.2018. - 15:14 |

u rubrikama: Prvi tim, Sezona, Transferi, Vesti


Diamantis Huhumis

 

Dosadašnji levi bek Slovana iz Bratislave Diamantis Huhumis (23) danas je postao novi fudbaler Vojvodine.

Fudbalski klub Vojvodina danas je angažovao svoje osmo pojačanje u ovom prelaznom roku. Ugovor sa Vošom u trajanju do juna 2020. godine potpisao je Diamantis Huhumis, dosadašnji levi bek Slovana iz Bratislave.

Huhumis je rođen 17. jula 1994. godine u grčkom gradu Aliveriju i prošao je omladinsku školu Panatinaikosa, za čiji prvi tim je odigrao 59 utakmica i postigao jedan gol, pre nego što je prošlog leta prešao u Slovan iz Bratislave, za koji je prošle sezone odigrao 20 utakmica i zabeležio četiri asistencije. Sa svojim dojučerašnjim timom, uspeo je da osvoji Kup Slovačke, a to mu je bio drugi trofej u karijeri, pošto je prethodno sa Panatinaikosom osvojio Kup Grčke.

Prema rečima fudbalera koji je nastupao za U-18, U-19 i U-21 reprezentaciju Grčke, veoma je zadovoljan što će karijeru nastaviti u Vojvodini i imati priliku da bude član kluba iz Srpske Atine.

- Srećan sam što sam došao u Vojvodinu, klub koji ima veliku tradiciju ne samo u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji, već i u Evropi. Zahvaljujem se treneru, predsedniku kluba i čitavoj upravi na tome što su mi ukazali poverenje i veoma sam ponosan što ću nositi dres ovog kluba. Poznato je da između srpskog i grčkog naroda vlada bratski i prijateljski odnos, te stoga mnogo volim Srbiju i to će mi biti još jedan dodatan motiv da dam sve od sebe u Vojvodini. Sa novim saigračima sam već odradio dva treninga i vrlo dobro su me prihvatili. Juče sam gledao prijateljsku utakmicu protiv Urala i mogu reći da mi se sviđa stil igre koji forsira trener Veselinović – izjavio je Huhumis.

Zvanično predstavljanje Diamantisa Huhumisa, kao i drugih fudbalera Vojvodine pristiglih u ovom prelaznom roku, uslediće sledeće nedelje u utorak u 12 časova u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije