“ORLIĆI” NA KORAK OD EVROPSKOG PRVENSTVA!

12.10.2018. - 08:43 |

u rubrikama: Vesti


Plakat za mečeve Srbija - Austrija i Srbija - Jermenija

 

Mlada reprezentacija Srbije danas dočekuje selekciju Austrije na “Karađorđu”, u pretposlednjem kolu grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Sa osam pobeda na prethodnih osam utakmica, mlada reprezentacija Srbije došla je na samo korak od plasmana na Evropsko prvenstvo. Kako bi i teoretski obezbedila plasman na završni turnir, naša selekcija u preostala dva meča u kvalifikacijama treba da osvoji samo jedan bod, a prvu priliku za to imaće već danas na “Karađorđu”, gde će se, sa početkom u 18 časova, sastati sa ekipom Austrije.

Ulaznice za ovaj meč prodavaće se po pristupačnim cenama od 300 (zapad) i 100 dinara (sever) i biće dostupne na blagajni stadiona “Karađorđe” od 10 časova, pa sve do početka utakmice.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače, kao i sve ljubitelje fudbala da danas dođu na stadion i pomognu našoj mladoj reprezentaciji da nastavi svoj pobednički niz.

Tabela:

1. Srbija 24

2. Austrija 18

3. Rusija 16

4. Jermenija 8

5. Makedonija 4

6. Gibraltar 3

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije