DRAGOLJUB SAMARDŽIĆ POSETIO VILJEM II

01.11.2018. - 18:09 |

u rubrikama: Vesti


Joris Matijsen i Dragoljub Samardžić

 

Predsednik Skupštine FK Vojvodina Dragoljub Samardžić nedavno je boravio u Holandiji, gde je bio u poseti svom bivšem klubu Viljemu II i ujedno bio gost na utakmici između tog kluba i Utrehta u holandskoj Erediviziji.

Predsednik Skupštine FK Vojvodina Dragoljub Samardžić pre nekoliko dana boravio je u Holandiji, gde je bio specijalan gost fudbalskog kluba Viljem II iz Tilburga. Na poziv rukovodstva ovog kluba, za koji je s uspehom igrao od 1976. do 1980. godine, predsednik najvišeg klupskog tela FK Vojvodina bio je gost i na utakmici između Viljema II i Utrehta u Erediviziji, a njegov domaćin bio je tehnički direktor kluba i bivši proslavljeni holandski fudbaler Joris Matijsen.

Osim što je imao priliku da obiđe stadion „Koning Viljem II“, Dragoljub Samardžić je sa svojim domaćinima razgovarao i o uspostavljanju prijateljskih odnosa između Viljema II i Vojvodine, pri čemu je dogovoreno da delegacija ovog kluba u najskorijem roku bude gost uprave Vojvodine u Novom Sadu.

Holanđanima se posebno dopalo to što, baš kao i Viljem II, i Vojvodina ima dugu i bogatu istoriju dužu više od 100 godina, a raspolaže i trenažnim kapacitetima na kojima joj mogu pozavideti brojni evropski klubovi.

Datum posete delegacije Viljema II fudbalskom klubu Vojvodina uskoro će biti poznat, a tom prilikom razmotriće se i mogućnosti za konkretan dogovor o saradnji, na obostranu korist dva kluba.

Viljem II - Utreht

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije