MESAROVIĆ I GAJIĆ POZVANI U MLADU REPREZENTACIJU

08.11.2018. - 19:05 |

u rubrikama: Prvi tim, Sezona, Vesti


Aleksandar Mesarović

 

Fudbaleri Vojvodine Aleksandar Mesarović (20) i Nikola Gajić (20) pozvani su u mladu reprezentaciju Srbije za prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Makedonije.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije na superioran način je izborila plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će sledeće godine biti odigrano u Italiji i San Marinu, pa će nadolezaću reprezentativnu pauzu iskoristiti za odigravanje prijateljskih utakmica. Naime, sledeće nedelje, “orlići” će odigrati dve prijateljske utakmice, pošto će najpre 15. novembra gostovati selekciji Crne Gore, a dan kasnije gostovaće i svojim vršnjacima iz Makedonije.

Za ove utakmice, selektor našeg nacionalnog tima Goran Đorović odlučio je da pozove i dvojicu fudbalera Vojvodine, pošto su se na njegovom spisku našli vezista Aleksandar Mesarović i napadač Nikola Gajić. Mesarović je i tokom kvalifikacija dobijao poziv selektora i do sada upisao tri nastupa za našu mladu reprezentaciju, dok je Nikola Gajić pozvan po prvi put i imaće priliku da debituje u dresu U-21 selekcije Srbije.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije