Burne godine promena

 

 

Klub je nakon petooktobarskih promena dobio privremenu upravu, ali je zadržao postojeće finansijske i organizacione probleme. Vojvodinu su tad vodili nefudbalski ljudi, svet bez emocija što se negativno odrazilo na poslovanje i rezultate. Klub je tavorio u sredini tabele, a  finansijski problemi stezali su se kao omča oko vrata. Bila je to 2003. godina.
Rešenje nagomilanih problema ponudile su najvernije pristalice “crveno-belih”.

Zahvaljujući statutarnim odredbama, na Saboru je izabrana nova Skupština kluba čiju su većinu činili – navijači.

Na mesto predsednika Skupštine izabran je Zoran Mihajlović, dok je predsednik UO, postao Aleksandar Jevtić.

Klub je za dlaku izbegao gašenje ali je i pored toga finansijska situacija bila kritična.
Čelnici Vojvodine tražili su rešenje kako bi vojvođanskoj i novosadskoj instituciji vratili ugled i mesto koje joj pripadaju.

 

 

Uspelo je to jednom od najuglednijih vojvođanskih privrednika, agilnom sportskom radniku Ratku Butoroviću, ustoličenom 19. maja 2005. jednoglasnom, mnogi kažu, najznačajnijom odlukom Skupštine  FK “Vojvodina”  u poslednjih dvadesetak godina. Klub se ubrzo rešio nagomilanih dugova, kako je vreme odmicalo, rezultati su bivali sve upečatljiviji. Postavljeni su evropski standardi u radu sa mlađim selekcijama, ruinirani FC “Vujadin Boškov” postao je najlepši i najmoderniji trenažni centar u državi.

Logo Energotehnike Južna Bačka

Logo Aleksandar gradnjeLogo Elixir groupLogo Energy proLogo Galens investaLogo Intersrema i ŠkodeLogo Industrije mesa MatijevićLogo Karin investaLogo Tehnounion-exim-aLogo SMB gradnjeLogo Victoria groupLogo Put investaLogo Max betLogo Inter steel-aLogo Bolnice VitaLogo Imperial BuildingsLogo Bulevar CompanyLogo pekare Kao nekadLogo Srbija danas-a

Logo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo MatisaLogo Studija Catarraso