Firma

 

maxresdefault

 

FIRMA je organizovana grupa , koja u svoje redove prima samo istinski prave navijače Vojvodine , koji će svoju ljubav i odanost iskazati bodrenjem kluba u gostima i kod kuće.

Firma je jedna od najmodernijih i najaktivnijih grupa na ovim prostorima u stalnom usponu i sa značajnom ulogom u životu kluba kroz učešće svojih članova u radu Skupštine kluba.

Kroz godine svoga postojanja FIRMA je od male grupe mladih ljudi koja se odlučila za svoj samostalni put odvajajući se od RED FIRM-a postala respektabilna navijačka grupa sa preko 2000 aktivnih članova .Iz godine u godinu sa mnogo ljubavi, novih ideja, duhovitih koreografija pa i humanitarnih akcija ona okuplja i animira mladu novosadsku populaciju u cilju omasovljenja, neguje ljubav prema svom gradu, patriotizam i stil života karakterističan novom vremenu.
Da je, bez ikakve sumnje, postigla jedan od ciljeva za koji se zalaže, a to je omasovljenje navijačkog korpusa FK “Vojvodine”, govori podatak o prisustvu 7000 Novosađana na utakmici Finala kupa 11. 05. 2011.

 

61

rapidvosa2012-9

rapidvosa2012-10

rapidvosa2012-11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo Energotehnike Južna Bačka

Logo Aleksandar gradnjeLogo Elixir groupLogo Energy proLogo Galens investaLogo Intersrema i ŠkodeLogo Industrije mesa MatijevićLogo Karin investaLogo Tehnounion-exim-aLogo SMB gradnjeLogo Victoria groupLogo Put investaLogo Max betLogo Inter steel-aLogo Bolnice VitaLogo Imperial BuildingsLogo Bulevar CompanyLogo pekare Kao nekadLogo Srbija danas-a

Logo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo MatisaLogo Studija Catarraso