Škola fudbala FK Vojvodina

Vošini klinci

 

Fudbalski klub Vojvodina je 2017. godine pokrenuo svoju sopstvenu školu fudbala, namenjenu dečacima između šest i 14 godina starosti.

Omladinska škola “Ilija Pantelić” od 2017. godine je značajno proširila broj svojih selekcija, pošto je u sklopu omladinske škole počela sa radom i škola fudbala FK Vojvodina, namenjena najmlađim generacijama, tačnije dečacima između šest i 14 godina starosti, kojoj je osnovni cilj rano otkrivanje talenata i njihova priprema za ostvarenje ciljeva i razvoja koji se očekuju od mladih fudbalera.

Treninzi za ove generacije održavaju se u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku (Novosadski put 114) u dva termina (od 9:30 i 17 časova) i to ponedeljkom, sredom i petkom.

Svi roditelji koji žele da svoju decu priključe jednoj od najboljih fudbalskih akademija u zemlji, kao i da se raspitaju u vezi sa svim dodatnim informacijama u vezi sa radom škole fudbala, mogu to da učine pozivom na broj telefona 062/582-582, kao i putem mejl adrese vosiniklinci@gmail.com.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije