Prodaja ulaznica

 

VOJVODINA – OFK BAČKA

5. kolo Super lige Srbije

Datum: / Vreme: /

Mesto: stadion “Karađorđe”

Ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA

Sezonske karte FK Vojvodina za sezonu 2018/19. prodaju se u prostorijama kompanije “GIGS TIX” u tržnom centru “Pariski magazin” (Kralja Aleksandra 12) i to svakog radnog dana između devet i 19:30, kao i subotom od 10 do 15 časova.

Sezonske ulaznice za sezonu 2018/19. prodaju se po sledećim cenama:

- zapad 3.000 dinara

- zapad (za vlasnike sezonskih ulaznica od prošle sezone) 2.700 dinara

- zapad (za penzionere, studente i đake) 2.000 dinara

- istok 2.000 dinara

- istok (za vlasnike sezonskih ulaznica od prošle sezone) 1.800 dinara

Kako bi ostvarili popust prilikom kupovine sezonskih ulaznica za sezonu 2018/19, svi vlasnici sezonskih karata od prošle sezone prilikom kupovine nove sezonske ulaznice moraju priložiti i staru sezonsku kartu na uvid. Takođe radi ostvarivanja popusta, penzionerima je potrebno da prilikom kupovine sezonske ulaznice sa sobom ponesu penzionersku karticu ili poslednji ček od penzije, studenti treba da ponesu indeks, dok učenici osnovnih i srednjih škola na uvid treba da daju svoju đačku knjižicu.

Svim vlasnicima sezonskih ulaznica omogućen je ulazak na sve utakmice FK Vojvodina u Super ligi i Kupu Srbije na “Karađorđu” u sezoni 2018/19.

VOŠA TE ZOVE. ZAUZMI SVOJE MESTO.

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnja