Prodaja ulaznica

 

VOJVODINA – RADNIK

17. kolo Super lige Srbije

Datum: 18. oktobar 2017. Vreme: 17 časova

Mesto: stadion “Karađorđe”

Ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 200 (zapad) i 100 dinara (istok i sever). Karte za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

Ulaznice će se prodavati po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta.

 

PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA:

Sezonske ulaznice FK Vojvodina za sezonu 2017/18. prodaju se u prostorijama kluba na zapadnoj tribini stadiona “Karađorđe” i to svakog radnog dana između 10 i 15 časova.

U odnosu na prošlu sezonu, fudbalski klub Vojvodina je za svoje navijače omogućio kupovinu sezonskih ulaznica po još nižim cenama, pa će se tako sezonske karte prodavati po cenama 2.000 (zapad), 1.200 (istok) i 1.000 dinara (sever).

Vlasnicima sezonskih ulaznica biće omogućen ulazak na sve utakmice FK Vojvodina u Super ligi i Kupu Srbije na “Karađorđu” do kraja sezone.

VOŠA TE ZOVE. ZAUZMI SVOJE MESTO.

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsBetnano