Kako do stadiona

 

Stadion “Karađorđe” lociran je u delu grada poznatijem kao Grbavica, na samo 500 metara od centra grada u ulici Dimitrija Tucovića br. 1.

Omeđen je Bulevarom Oslobođenja, Bulevarom Cara Lazara, ulicom Dimitrija Tucovića i SPENS-om.

Postoje nekoliko pravaca kojima se individualnim prevozom može stići do ovog sportskog objekta.

Iz smera mosta “Slobode” (Sremska Kamenica, Ruma, Šabac…) nakon 300 metara vožnje Bulevarom Oslobođenja, stiže se na odredište.

Ako se dolazi iz Petrovaradina (stari put za Beograd, Inđija …), sa mosta “Varadinska Duga” skreće se desno na Beogradski kej, a potom na prvoj raskrsnici ponovo desno u ulicu Maksima Gorkog koja vodi do stadiona.

Posetioci koji dolaze iz pravca železničke i međugradske autobuske stanice, kreću se Bulevarom Oslobođenja do skretanja za ulicu Maksima Gorkog (četvrta raskrsnica levo).

Gradske i prigradske autobuske linije koje saobraćaju do stadiona su linije broj : 1, 3, 7, 11b, 64, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 76, 77, 78, 79 i 84.

 

http://www.geo.rs/mapa/novi_sad

 

mapa_zooming

 

 

 

 

Logo Energotehnike Južna Bačka

Logo Aleksandar gradnjeLogo Elixir groupLogo Energy proLogo Galens investaLogo Intersrema i ŠkodeLogo Industrije mesa MatijevićLogo Karin investaLogo Tehnounion-exim-aLogo SMB gradnjeLogo Victoria groupLogo Put investaLogo Max betLogo Inter steel-aLogo Bolnice VitaLogo Imperial BuildingsLogo Bulevar CompanyLogo pekare Kao nekadLogo Srbija danas-a

Logo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo MatisaLogo Studija Catarraso