Tribine “Karađorđa”

 

Stadion Karađorđe 2

 

Zapad

Zapadna tribina ima ukupno šest ulaza iz ulice Dimitrija Tucovića. Poseduje 4.302 natkrivena sedeća mesta, svečanu ložu kapaciteta 150 mesta, kao i “Galeriju 89″ (88 mesta) i “Galeriju 66″ (67 mesta), što su lože predviđene za veterane Vojvodine i druge goste.

U središnjem delu tribine, nalazi se pres centar, a iznad njega klupski kafe predviđen za VIP goste.

Novinarima i TV ekipama obezbeđen je nesmetan rad u 14 odvojenih kabina sa internet konekcijom.

Parking mesta su na Trgu Carice Milice, duž ulice Dimitrija Tucovića, kao i na Bulevaru oslobođenja.

Zapad

 

Istok

Postoje dva ulaza na tribinu, jedan sa severoistočne (od strane SPC “Vojvodina”, popularnog Spensa) i drugi sa jugoistočne strane stadiona.

Ukupan broj sedećih mesta je 2.772.

Istok

 

Sever

Gledajući od ulice Maksima Gorkog i velikog platoa ispred Spensa, dolazimo do severne tribine.

Na ovaj deo stadiona, koji zauzimaju najverniji domaći navijači, ulazi se kroz pet ulaza preko stepeništa koje vodi na vrh tribine.

Kapacitet je 3.994 mesta, a podtribinski prostor zauzimaju ugostiteljski i trgovinski objekti.

Sever

 

Jug

Južna  tribina stadiona “Karađorđe” ima 3.480 sedećih mesta, a ispod nje se nalaze svlačionice, službene prostorije, medicinski blok i sva potrebna infrastruktura po propisima UEFA, kao i prostorije atletskog kluba Vojvodina.

Ovaj deo krasi i veliki (42 kvadratna metra) elektronski semafor u boji marke “Phillips” poslednje generacije. Deo južne tribine na kojem se nalazi semafor predstavlja sektor na kojem su na utakmicama Vojvodine smešteni navijači gostujućeg tima.

Ulaz na južnu tribinu je sa strane Bulevara Cara Lazara i teniskih terena.

Jug

SrbijagasGrad Novi Sad

Pekara Kao nekadLogo Srbija danas-aLogo UmbraLogo Divecatering_raljicLogo Sparco-aLogo Studija CatarrasoHotsport.rsCool tourBest izgradnjaSuper liga Srbije