Grb FK Vojvodina

 

Управни одбор ФК Војводина обавештава спортску јавност и навијаче нашег клуба да није било планирано да се смени шеф стручног штаба Ненад Лалатовић.

Поводом јучерашњих гласина које су се појавиле у медијима, а које су додатно биле подстакнуте изјавом шефа стручног штаба нашег клуба Ненада Лалатовића након утакмице против Новог Пазара, Управни одбор ФК Војводина данас рано ујутру одржао је своју ванредну седницу, те осећа обавезу да се огласи у јавности и изнесе праву истину о разлозима могућег раскида сарадње са нашим тренером.

Ненаду Лалатовићу као шефу стручног штаба, комплетан Управни одбор дајe пуну и нескривену подршку за његов рад. Није тачно да се његова смена планирала у децембру, нити је о његовој смени у било ком тренутку уопште ико и размишљао.

С друге стране, Ненад Лалатовић је од новог руководства ФК Војводина недавно затражио драстично повећање своје плате, што клуб у овом тренутку нажалост не може да му испуни.

Као клуб, Војводина свом тренеру може да понуди и обећа оно што је имао и до сада, а то је:

– Стабилност при исплати договорених уговорних обавеза
– Апсолутну слободу у раду и самосталност приликом састављања тима
– Испуњење свих реалних спортских захтева, посебно оних који се односе на довођење нових играча, што се показало и у случају Ненада Лалатовића у претходна два прелазна рока
– Играчки кадар довољно квалитетан да се равноправно бори за титулу шампиона Србије

Свим нашим играчима, као и стручном штабу, честитамо на јучерашњој победи над Новим Пазаром и уверени смо да ће екипа у истом ритму наставити већ на утакмици против Борца у недељу.

Истовремено, захваљујемо се нашим навијачима на подршци коју су пружили екипи у Новом Пазару и позивамо их да у што већем броју подрже тим и против Борца, како бисмо заједно наставили шампионским путем којим смо кренули.

Овај тим ФК Војводина то дефинитивно заслужује.

Управни одбор ФК Војводина