Ненад Лалатовић

 

Шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић наставиће да обавља ту функцију и у наставку сезоне, одлучено је након састанка између њега и чланова управе клуба.

Ненад Лалатовић остаје у Војводини и наставља започети пут ка циљу који је постављен за ову сезону, а то је борба за оба трофеја у домаћим такмичењима. То је, у најкраћем, епилог после данашњег састанка између шефа стручног штаба и чланова управе клуба, па ће, на задовољство великог броја навијача Војводине, млади стручњак и даље предводити црвено-беле, са којима је у досадашњем току сезоне остварио одличне резултате.

– Причао сам данас дуго са члановима управе клуба и нашли смо заједнички језик. Од првог дана нисам тражио ништа, ни повишицу плате нити било шта друго, јер новац ме није интересовао, као што ме ни сада не интересује. Само сам тражио слободу у раду и гаранцију да док имамо овако добре резултате и док је Војводина међу клубовима који иду у Европу следеће године, да једноставно не могу бити смењен – каже Лалатовић.

Поједини медији су ових дана пренели информације да је Ваш договор са Чукаричким завршен и да је прелазак у тај клуб само питање дана?

– Ја сам на конференцији пред утакмицу против Новог Пазара рекао да сам тренер Војводине и видели су сви како сам водио тај меч. Чукарички ме јесте звао, али ни у једном моменту се нисам ништа договорио. Остајем у Војводини и само ми је било битно да имам слободу у раду, да не може нико да се меша, да ниједан менаџер не може да ми приђе и да тренинзима не могу да присуствују људи који нису у клубу. Моје жеље су испоштоване. Оно што ми је јако битно у свему овоме што причам јесте да се зна да нисам тражио повишицу плате, да ме новац није занимао и да само желим да радим свој посао, у који се други неће мешати.

Да ли су чланови управе одговорили и на Ваш захтев о којем сте говорили на данашњој конференцији, а у вези са гаранцијом да останете шеф стручног штаба Војводине до јуна месеца?

– У суштини, то је гаранција да не могу бити смењен, ако смо међу тимовима који иду у Европу, а сигуран сам да ћемо на том месту бити и даље. Мени је то довољно и у уговору ће то бити и написано – рекао је Лалатовић.