Nenad Lalatović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović nastaviće da obavlja tu funkciju i u nastavku sezone, odlučeno je nakon sastanka između njega i članova uprave kluba.

Nenad Lalatović ostaje u Vojvodini i nastavlja započeti put ka cilju koji je postavljen za ovu sezonu, a to je borba za oba trofeja u domaćim takmičenjima. To je, u najkraćem, epilog posle današnjeg sastanka između šefa stručnog štaba i članova uprave kluba, pa će, na zadovoljstvo velikog broja navijača Vojvodine, mladi stručnjak i dalje predvoditi crveno-bele, sa kojima je u dosadašnjem toku sezone ostvario odlične rezultate.

– Pričao sam danas dugo sa članovima uprave kluba i našli smo zajednički jezik. Od prvog dana nisam tražio ništa, ni povišicu plate niti bilo šta drugo, jer novac me nije interesovao, kao što me ni sada ne interesuje. Samo sam tražio slobodu u radu i garanciju da dok imamo ovako dobre rezultate i dok je Vojvodina među klubovima koji idu u Evropu sledeće godine, da jednostavno ne mogu biti smenjen – kaže Lalatović.

Pojedini mediji su ovih dana preneli informacije da je Vaš dogovor sa Čukaričkim završen i da je prelazak u taj klub samo pitanje dana?

– Ja sam na konferenciji pred utakmicu protiv Novog Pazara rekao da sam trener Vojvodine i videli su svi kako sam vodio taj meč. Čukarički me jeste zvao, ali ni u jednom momentu se nisam ništa dogovorio. Ostajem u Vojvodini i samo mi je bilo bitno da imam slobodu u radu, da ne može niko da se meša, da nijedan menadžer ne može da mi priđe i da treninzima ne mogu da prisustvuju ljudi koji nisu u klubu. Moje želje su ispoštovane. Ono što mi je jako bitno u svemu ovome što pričam jeste da se zna da nisam tražio povišicu plate, da me novac nije zanimao i da samo želim da radim svoj posao, u koji se drugi neće mešati.

Da li su članovi uprave odgovorili i na Vaš zahtev o kojem ste govorili na današnjoj konferenciji, a u vezi sa garancijom da ostanete šef stručnog štaba Vojvodine do juna meseca?

– U suštini, to je garancija da ne mogu biti smenjen, ako smo među timovima koji idu u Evropu, a siguran sam da ćemo na tom mestu biti i dalje. Meni je to dovoljno i u ugovoru će to biti i napisano – rekao je Lalatović.