DSC_0064

 

 

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Radničkog iz Niša u okviru 20. kola JSL. Utakmica se igra u subotu od 17:00 časova na stadionu „Čair“.

Dve ekipe su do sada odigrale ukupno 81 takmičarsku utakmicu. Vojvodina je daleko uspešnija sa 41 pobedom naspram 19 pobeda Radničkog, dok je 21 utakmica završena bez pobednika. Kada je reč o utakmicama u Nišu, Radnički je nešto uspešniji – 16 pobeda, 11 nerešenih i 12 pobeda Vojvodine.

U prvom delu sezone Vojvodina je pobedila 3:0.

„Znaju se ambicije FK „Vojvodina“, a to su, naravno, visok plasman i pobeda u svakoj utakmici. Ekipu Radničkog poznajem dobro s obzirom da sam kao trener Donjeg Srema igrao protiv njih pre dve nedelje. Dobro smo ih prostudirali i upoznali ekipu sa njihovim kvalitetima. Mogu da kažem da sam jako zadovoljan kako su momci radili celu ovu nedelju. Zadovoljan sam sa apsolutno svakim pojedincem unutar tima, a ima ih 28. Pokazali su da može da se računa na svakog od njih. Imamo peh u vidu kartona dva najiskusnija igrača, Pekarića i Tumbasevića, ali ne sumnjam u njihove zamene. Biče i određenih promena, kako u sastavu tako i u taktici“, rekao je novi šef stručnog štaba Vojvodine, Zlatomir Zagorčić.

„Svesni smo da nas očekuje jedna jako teška utakmica u Nišu, a ujedno i jako važna. Nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i da ćemo se malo podići i krenuti sa dobrim partijma. Očekujem da ćemo uspeti da nadomestimo izostanak, za nas jako važnih, Tumbasevića i Pekarića“, rekao je kapiten Vojvodine, Mijat Gaćinović.

Obezbeđen je prenos na Arena Sport 1 kanalu.