DSC_0244

 

 

U okviru 22. kola JSL fudbaleri Vojvodine dočekuju kruševački Napredak. Utakmica se zbog Vaskšnjih praznika igra u četvrtak od 18:00 časova na stadionu „Karađorđe“.

Vojvodina i Napredak su odigrali ukupno 37 utakmica. Vojvodina ima 26 pobeda, 2 nerešne i 9 poraza, uz gol razliku 71 : 31.

Kada je reč o susretima u Novom Sadu, Vojvodina je mnogo uspešnija. Na 18 utakmica Vojvodina ima 16 pobeda, 2 nerešene i nema poraz, uz impresivnu gol razliku  42 : 6.

U prvom delu prvenstva Vojvodina je pobedila u Kruševcu sa 1 : 0.

Ekipa Napretka se nalazi na 12. mestu JSL sa 20 bodova. U prošlom kolu su poraženi kod kuće od ekipe Jagodine rezultatom 0:1.

Na konferenciji za štampu, koja je održana danas, u Media centru SC „Vujadin Boškov“, prisustvovali su šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić i desni bek Jovica Vasilić i tom prilikom su izajavili sledeće:

„Znaju se ambicije FK „Vojvodina“, sigurno ćemo igrati na pobedu. Što se tiče same ekipe Napretka, po meni, ne zaslužuju ovu poziciju na kojoj se nalaze. Imaju dosta individualaca koji su zaista kvalitetni igrači. Igraju dopadljiv i dobar fudbal. Bez obzira na sve okolnosti Vojvodina uvek traži i uvek ide na pobedu pa će tako biti i protiv Napretka“, rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Zlatomir Zagorčić.

„Cenim i poštujem ekipu Napretka. Gledao sam nekoliko prethodnih utakmica i evidentno je da nemaju sreće jer stvaraju dosta šansi. Sa druge strane, ne bih se bavio previše njima, na nama je da uđemo dobro u utakmicu i nastavimo tamo gde smo stali prošli vikend“, rekao je desni bek Vojvodine Jovica Vasilić.

KAPITEN (I DALJE) VAN STROJA

Mijat Gaćinović je i dalje van trenažnog procesa i neće konkurisati za utakmicu protiv Napretka.