DSC_0266

 

U okviru 24. kola JSL fudbaleri Vojvodine dočekuju ekipu Borca iz Čačka. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 17:30 časova na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Vojvodina i Borac su do sada odigrali ukupno 32 takmičarske utakmice, a skor je sledeći ;

18 pobeda Vojvodine, 6 nerešenih, dok je 8 puta pobedio Borac.

U 17 utakmica koje je odigrala kao domaćin Vojvodina ima 12 pobeda i 5 poraza. Poslednju pobedu u Novom Sadu Borac je ostvario u Kupu Srbije 2012. godine kada je bilo 1:0 za Čačane.

U prvom delu sezone Vojvodina i Borac su igrali nerešeno u Čačku, 1:1.

 

Na konferenciji za štampu koja je održana u Media centru SC „Vujadin Boškov“, prisustvovali su šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić i prvotimac Jovan Stojanović.

„Sigurno da nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica. Ekipa Borca je u zimskom prelaznom roku napravila određene promene u sastavu, a sa pojačanjima koje su doveli igraju atraktivan fudbal. Nakon pobede u Novom Pazaru kod nas vlada dobra atmosfera koja garantuje da momci spremno dočekuju sutrašnju utakmicu. Nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo cilj koji se traži, a to je pobeda i tri boda. Da dodam za kraj da očekujem podršku navijača, naročito nakon pobede u Novom Pazaru. Mislim da su to ovi momci zaslužili, rekao je šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić.“

„Idemo na pobedu i tri boda. Raspoloženje u ekipi je dobro. Ne očekujem laku utakmicu, naprotiv, rekao je Jovan Stojanović.“

POVREĐENI

Radovan Pankov je povređen i neće biti u protokolu za sutrašnju utakmicu, dok je Mijat Gaćinović još uvek neizvestan.

SLOBODAN ULAZ NA ISTOČNU TRIBINU

Kao što je već rečeno, ulaz na istočnu tribinu je slobodan do kraja sezone, osim za utakmicu protiv Partizana.