1168415549

 

 

Prva trećina zimskih priprema fudbalera Vojvodine sprovedena u FC „Vujadin Boškov“ okončana je popodnevnim treningom u četvrtak 23. Januara.
Prema planu i programu koje je kreirao stručni štab sa Brankom Sososm Babićem na čelu, prvotimci „crveno-belih“ imaće u petak slobodan dan, a na put u Belek kreće se u subotu rano ujutro (5:15) sa Aerodroma Nikola Tesla.
Odmah nakon što se ekspedicija Vojvodine smesti u hotel „Crystal Tat Beach“ igrači će odraditi i prvi relaksacioni trening.
Već narednog dana, u nedelju, Vojvodina će imati prvu proveru protiv austrijske ekipe Admira Wacker.

Na spisku putnika u Tursku trenutno se nalazi  20 igrača i 3 golmana ali on nije konačan jer su moguće dopune  igračkog kadra. Za sada,  sigurni putnici su : Srđan Žakula, Milan Jovanić, Emil Rockov,  Nemanja Radoja, Radovan Pankov, Mirko Ivanić, Milko Novaković, Nino Pekarić, Enver Alivodić, Nebojša Kosović, Lazar Veselinović, Stojan Vranješ, Mijat Gaćinović, Uroš Nenadović, Bojan Nastić, Milan Spremo, Marko Poletanović, Stefan Nikolić, Janko Tumbasević, Igor Đurić, Georgije Ilić, Nikola Popara i Srđan Babić.

Stručni štab : Branko Babić, Milan Kosanović, Zoran Vasiljević, Saša Todić, Goran Bašić, Dr Borko Vukosav, Nemanja Mijić, Goran Marijan,  Mr Ognjen Krsmanović i Nemanja Jotanović.

U vođstvu ekspedicije kluba su generalni sekretar Radisav Rabrenović i član UO Đerđ Balaton.

Navijače Vojvodine i ostale ljubitelje fudbala sa lica mesta svakodnevno će  izveštavati novinar „Sportskog žurnala“ Miroslav Gavrilović, ekipa SOS kanala u sastavu Nebojša Petrović (reporter) i Vanja Stanković (snimatelj).
Redovni dnevni raporti iz tabora Vojvodine kao i izveštaji sa utakmica biće objavljivani na oficijelnoj klupskoj web stranici.