DSC_0010

 

 

Poraz od OFK Beograda ostaje upisan u statistiku ali u glavama fudbalera i članova stručnog štaba Vojvodine on mora biti potisnut  jer već u nedelju na redu je novo iskušenje. Ovaj put, protivnik je aktuelni šampion i prvoplasirani tim srpskog prvenstava-Partizan.
Prema rečima Nebojše Vignjevića, utakmica u kojoj njegovi puleni jednostavno moraju da se vrate na kolosek dobrih igara iz prethodnog perioda i pokušaju da, uz maksimalan napor, dođu do pozitivnog rezultata.

-„Znamo gde idemo i protiv koga igramo. Partizan je aktuelni šampioni trenutno ubedljivo vodeći tim na tabeli ali ni mi nismo bez kvaliteta. Domaćin je, kao i mi, imao dva negativna rezultata u poslednja dva kola pa će protiv nas tražiti priliku da se pred svojom publikom iskupi.
Promena u sastavu će biti jer se u tim vraćaju kapiten Vulićević, Radoja i Katai dok je jedina dilema nastup Ađurua koji juče nije trenirao zbog bolova u kolenu.

 

Pres konferenciji je prisustvovao  najbolji strelac Vojvodine i ljubimac Novosađana Oumaru Abubakar sa novim imidžom (naočare) koji je rekao :

-„Nećemo ići u Beogad da se branimo niti da se prilagođavamo protivniku. Igraćemo svoju igru i ako svi igrači na terenu, pa i oni sa klupe daju pun doprinos, nadam se pobedi. Da se ne zavaravamo, Partizan je odlična ekipa i u svom timu nema slabog igrača ali i pored toga ja sam optimista. Očekujem mnogo naših navijača čija nam je podrška neophodna“

http://youtu.be/9CAmxIkLadc