Nikola Antic

 Nikola Antić i Lazar Zličić na treningu

Tokom noći između nedelje i ponedeljka, u Srbiju je doputovao Afum Samjuel (27), koji je odmah produžio put na Zlatibor, gde se pripremaju fudbaleri Vojvodine. U ranim jutarnjim satima stigao je u hotel „Palisad“ i smestio se u sobu, a današnji prepodnevni trening Voše je propustio kako bi se odmorio. Očekuje se da će trenirati u popodnevnim satima zajedno s ekipom i da će pokušati da ubedi stručni štab i trenera Aleksandra Veselinovića da može da bude pojačanje za tim, odnosno da zaslužuje da potpiše ugovor s crveno-belima.

Samjuel igra na poziciji napadača i karijeru je započeo u najboljem klubu iz Gane Harts of ouk. Potom je tokom tri sezone nosio dres egipatske ekipe Smuha, za koju je odigrao 43 utakmice i postigao 14 golova, da bi onda, 2013. godine, prešao u redove švajcarskog Jang bojsa, čiji dres je oblačio 63 puta i bio strelac 9 pogodaka. Od 2016. godine bio je igrač Vadi Degle (Egipat), tima za koji je upisao13 nastupa i postigao 3 gola.

Tokom prepodneva Nemanja Milojević, mladi vezni fudbaler koji je do sada nosio dres Čukaričkog, prošao je lekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor s Vojvodinom. I njegov dolazak na Zlatibor, odnosno priključivanje igračima novosadskog superligaša, očekuje se danas u popodnevnim satima.

Inače, igrači Voše prepodne su odradili jak trening. Nije nikakva fraza kada kažemo da je on protekao u izuzetno radnoj atmosferi, ali i uz odlično raspoloženje kandidata za tim. Trener Veselinović i njegovi saradnici od samog početka insistirali su na maksimalnoj posvećenosti igrača radu, pa je, uprkos žestokom pljusku koji se stuštio nad terenom, sve praštalo od ispoljene želje kapitena Nikole Antića i njegovih saigrača da odgovore zahtevima koji su pred njih bili postavljeni.

Aleksandar Radovanovic

                                                          Aleksandar Radovanović   

Goran Saula

Goran Šaula 

U uvodnom delu vežbama je komandovao kondicioni trener Aleksandar Janković, a onda su „palicu“ preuzeli Veselinović i njegovi pomoćnici Goran Šaula, Spasoje Jelačić, Dušan Đorđević i trener golmana Branislav Radaković. Igrači odbrane radili su pod nadzorom Đorđevića i Šaule, dok su za napadače bili zaduženi Veselinović i Jelačić. U međuvremenu je kiša prestala, pa su uslovi za rad bili zaista veoma dobri.

Pozdrav na karju treninga

 Zajednički pozdrav na kraju treninga