POZIV PREDSTAVNICIMA MEDIJA DA SE AKREDITUJU ZA UTAKMICU TREĆEG KOLA KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE , FK VOJVODINA NOVI SAD – SK RAPID WIEN

Poštovani predstavnici medija,

 

Pozivamo Vas da izvršite prijave za akreditaciju za predstojeći meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji se odigrava 02. Avgusta sa početkom u 21.00 čas izmedju Fudbalskog kluba Vojvodina iz Novog Sada i Fudbalskog kluba Rapid iz Beča.

 

Molimo da Vaše zahteve pošaljete na mejl FK Vojvodina office@fcvojvodina.co.rs kao i na mejl pr@fcvojvodina.co.rs najkasnije do srede 01. Avgusta do 16.00 časova. Sve zahteve primljene po isteku ovog roka nećemo uzeti u razmatranje.

Takodje Vas molimo da uz zahtev za akreditaciju priložite i sledeće:

 

–       Pismo na memorandumu redakcije kojim se traži akreditacija za odredjeno lice

–       Pismo potpisano od strane ovlašćenog lica što ćete potvrditi kopijom OP obrasca

–       Slika (poslati elektronskim putem ili je fizički dostaviti)

–       Izvod iz APR kojim se dokazuje pravni status medija

 

Svi zahtevi primljeni do utorka 31. Jula 2012. zaključno sa 00.00 časova biće obradjeni do konferencije za štampu koju planiramo za sredu 01. Avgusta 2012. u 11.00 časova i izradjenene akreditacije će biti podeljene prisutnim novinarima.

Svi zahtevi koji budu dostavljeni nakon pomenutog roka biće obradjeni u najkraćem mogućem roku a pošiljaoci će naknadno biti obavešteni o načinu preuzimanja.

 

Unapred Vam se zahvaljujemo na kooperativnosti.

 

Novi Sad, 29. Jul 2012.

 

 

Petar Nikolić

Direktor marketinga

FK Vojvodina