Nikola Aksentijević i Nenad Gavrić

 

Nikola Aksentijević i Nenad Gavrić danas su zvanično predstavljeni kao novi fudbaleri Vojvodine.

U media centru stadiona „Karađorđe“, fudbalski klub Vojvodina danas je predstavio svoja poslednja dva pojačanja. Pred predstavnicima medija, našli su se desni bek Nikola Aksentijević, koji je došao iz belgijskog Muskrona, i vezista Nenad Gavrić, koji je u redove Voše stigao iz Crvene zvezde.

Nenad Gavrić izjavio je da mu je drago što je postao član Vojvodine i da se raduje tome što klub ima visoke ambicije u ovoj sezoni.

– Pre svega, hteo bih da se zahvalim ljudima iz uprave Vojvodine na tome što su mi omogućili da ponovo sarađujem sa jednim vrhunskim stručnjakom Nenadom Lalatovićem i njegovim stručnim štabom. U prošlosti, sarađivali smo u Napretku iz Kruševca i kasnije u Crvenoj zvezdi. Cilj mi je da sa Vojvodinom i svojim saigračima ostvarim veliki rezultat, a to je plasman među prva tri tima u ligi, što bi značilo i izlazak u Evropu. Ovaj ugovor, kao i sve moje uspehe, posvećujem svojoj porodici i svom ocu, koji nije sa mnom već četiri godine i koji me je učio da, kako na terenu, tako i u životu, uvek budem jači, snažniji i bolji nego što sam bio – rekao je Gavrić.

Na sličan način razmišlja i Nikola Aksentijević.

– Došao sam u jedan veliki klub, koji je, posle Zvezde i Partizana, sigurno najveći u Srbiji. Ovde sam da bih pomogao saigračima, stručnom štabu i treneru da odigramo onako kako je Vojvodina igrala u dosadašnjem toku sezone. Ovo je dobar tim, sa dobrim igračima, a 80 posto njih poznajem od ranije. Sa nekima sam igrao u Partizanu, a neki su mi bili rivali u dresovima Crvene zvezde i Vojvodine. Na meni je da se dokažem i još bolje spremim, kako bih bio na raspolaganju treneru i stručnom štabu – izjavio je Aksentijević.

Nenad Gavrić i Nikola Aksentijević juče su licencirani za ovu sezonu, tako da će imati pravo nastupa već na utakmici protiv Rada, koja je zakazana za petak u 20 časova.