Aleksandar Paločević

 

Vezista Vojvodine Aleksandar Paločević (23) proglašen je za igrača meseca avgusta u Super ligi Srbije, u izboru koji tradicionalno zajednički organizuju SOS kanal i Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“.

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević proglašen je za igrača meseca u tradicionalnoj anketi SOS kanala i Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“.

„Desetka“ crveno-belog tima obeležio je avgust na terenima Super lige Srbije i jedan je od najzaslužnijih za odličan start sezone ekipe Nenada Lalatovića.

Pobedonosni gol u Evropi protiv Konahs kija bio je uvertira u golgetersku seriju u domaćem prvenstvu. Nizali su se golovi Paločevića, ali i pobede Vojvodine. Dva puta u metu protiv Čukaričkog, jednom protiv OFK Bačke, Partizana, Javora i Spartaka. Dovoljno za deobu prvog mesta na listi strelaca sa Ugom Vijeirom.

Podsetimo da u anketi glasaju novinari najuticajnijih medija u Srbiji, a Paločević je pobedio ubedljivo sa 27 poena više od Saše Stojanovića iz Radničkog i čak 38 poena prednosti u odnosu na trećeplasiranog Vijeiru.

Idejni tvorac akcije Nebojša Petrović uručiće trofej Aleksandru Paločeviću u jednoj od narednih emisija „Total soccer“ uživo u studiju SOS kanala.