У четвртфиналу Купа Србије, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Младости из Лучана. Биће то трећи сусрет између ова два тима у овој сезони, а претходна два су припала црвено-белима, који су и код куће и у гостима славили резултатом 2:1.

Међутим, у оба наврата, у питању су били врло неизвесни мечеви, баш као што је то био случај и са последњом првенственом утакмицом између Воше и Чукаричког, одиграној прошлог петка на „Карађорђу“. На том мечу, на позицији десног бека, за „стару даму“ је наступио Никола Андрић, који се у последњих неколико мечева усталио у стартној постави црвено-белих.

– С обзиром на то како смо одиграли прво полувреме, у којем смо повели и пропустили још три-четири врло добре шансе, свакако да крајњим резултатом против Чукаричког не можемо бити задовољни, јер смо се у свему ми питали на терену. У сваком случају, то смо оставили иза нас и окренули смо се искључиво предстојећем мечу против Младости – каже Андрић.

Он је ове зиме управо из Младости дошао у Војводину, па одлично познаје тим из Лучана.

– Против њих нас сигурно очекује још једна тешка, али, по мом мишљењу, интересантна и добра утакмица. Куп је такмичење у којем је све отворено, а Младост је у претходне две сезоне долазила барем до полуфинала. Ми ћемо дати све од себе да им прекинемо тај низ, односно да ми будемо тим који ће изборити пласман у полуфинале. Уз максимално залагање и инструкције нашег шефа, верујем да ћемо успети у томе – напомиње Андрић.

За разлику од меча против Чукаричког, Воша ће против Младости ипак имати подршку са трибина, с обзиром на то да ће на стадиону бити дозвољено присуство до укупно 1.000 људи (укључујући играче, службена лица, редаре итд).

– Недостајали су нам навијачи против Чукаричког, иако су нам ипак пружили подршку са крова „Променаде“. Сада ће моћи да буду на стадиону и то нам много значи, јер њихово бодрење је један велики импулс за сваког од нас на терену – рекао је Андрић.

Утакмица између Војводине и Младости игра се сутра од 20 часова на „Карађорђу“. За овај меч, биће отворене само западна и северна трибина стадиона. Улазак на западну трибину биће дозвољен само власницима сезонских улазница за сезону 2019/20. (власници сезонских улазница за исток ће са својом сезонском картом такође моћи да уђу на запад).

За улазак на северну трибину, биће потребно преузимање бесплатне улазнице, које ће се делити у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона, почевши од сат времена пре почетка меча.

Представници медија на стадион ће улазити искључиво уз акредитацију издату од стране ФК Војводина (важиће и сезонске акредитације).

Директан пренос меча омогућен је на првом каналу телевизије Арена спорт.