obrazac-za-slike---vesti

 

 

Dugo se pričalo, pregovaralo i spekulisalo po medijima o interesovanju Vojvodine za Andriju Kaluđerovića, nekadašnjeg napadača više srpskih klubova (OFK Beograd, Radnički Pirot, Spartak Subotica, Rad, Crvena zvezda, Peking, Rasing Santander …). Konačno, transfer igrača rođenog u Bačkoj Topoli 05. 07. 1987.  realizovan je pa će tako napadačka linija „crveno-belih“ biti jača za još jednog proverenog igrača.

Predsednik Balša Boturović najavio je pre mesec dana bombu u prelaznom roku. E danas je ta bomba i potvrdjena. Nekadašnji prvi strelac Crvene zvezde i Rada potpisao je ugovor sa Vojvodinom. Radi se o pozajmici iz kineskog Pekinga, koja traje do 31. maja 2014.

Sjajnog napadača su u hotelu Park dočekali predsednik  kluba Balša Boturović i član Upravnog odbora Uroš Janković.

– Došao sam da dajem golove. Dok sam igrao za AIK Bačka Topola bio sam na meti Vojvodine. Ipak, tada se „kockice nisu složile“. U Zvezdi sam stekao fudbalsko ime ali  moja budućnost je Vojvodina. Odrekao sam se većih ugovora u drugim zemljama, jel Vojvodinu vodi moj trener Marko Nikolić. Jedva cekam da se navijačima predstavim golovima – istakao je Andrija Kaluđerovic, koga je na surčnskom aerodromu sačekao direktor Sektora za odnose s javnoscu Slobodan Đuric.

Kaludjerović će danas iz lože stadiona bodritisvoje nove saigrače.