Nikola Antić

 

Levi bek Vojvodine Nikola Antić (22) izjavio je da su crveno-beli počeli dobro da igraju nakon poslednje reprezentativne pauze i smatra da je upravo taj predah u prvenstvu koristio Voši da podigne nivo svoje igre.

U 30. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju će dočekati ekipu Voždovca na „Karađorđu“. Posle pobede nad Radničkim u Nišu, prve u drugom delu sezone, atmosfera među crveno-belima je znatno vedrija i bolja, što potvrđuju i reči levog beka Nikole Antića.

Vošin defanzivac, inače osvajač titule šampiona Evrope sa omladinskom reprezentacijom Srbije u Litvaniji 2013. godine, ističe da dobro poznaje beogradski tim, ali da je optimista po pitanju konačnog rezultata.

– Ekipu Voždovca poznajem dosta dobro. Za ovaj mali niz dobrih rezultata koji smo započeli, po mom mišljenju, najzaslužnija je reprezentativna pauza, jer smo tokom nje jako dobro trenirali i pripremali se za ono što nam je sledilo i što nam tek sada dolazi. Protiv Crvene zvezde smo jako dobro odigrali, a protiv Radničkog još bolje. Nadam se da ćemo i protiv Voždovca odigrati na istom nivou, ako ne i na višem, jer smo krenuli dobro da igramo i atmosfera nam je dobra, baš kao i treninzi – izjavio je Antić.

Utakmica između Vojvodine i Voždovca na programu je u nedelju sa početkom u 16 časova, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po cenama od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene najkasnije sat vremena pred početak utakmice.

Direktan televizijski prenos ovog meča obezbeđen je na prvom kanalu Radio televizije Vojvodine.