Nikola Antić

 

Levi bek Vojvodine Nikola Antić (21) istakao je da je svestan da je došao u veliki klub u Srbiji i da će u predstojećem prvenstvenom meču protiv Rada za njegovu ekipu samo pobeda biti zadovoljavajući rezultat.

Poslednjeg dana prelaznog roka, odbrana Vojvodine postala je jača za još jedno ime. Doskorašnji levi bek Jagodine Nikola Antić potpisao je trogodišnji ugovor sa Novosađanima, pa je tako konkurencija uz levu aut liniju postala još jača.

Mladom fudbaleru su dobro poznati kvaliteti ekipe Rada, za koju kaže da će biti ozbiljan rival Voši u subotu.

– Rad je uvek važio za jaku, dobru i nezgodnu ekipu, na čelu sa trenerom koji, za naše uslove, već duže vreme radi sa njihovom ekipom. Po mom mišljenju, najveća opasnost za nas biće Nemanja Arsenijević, koji je u odličnoj formi, ali pokušaćemo da ga zaustavimo. Pobeda je naša obaveza – jasan je Antić.

On se vrlo brzo uverio da je Vojvodina tim koji na svakom meču ide isključivo na pobedu. Još uvek nije dobio priliku da debituje u crveno-belom dresu, a kao i svaki fudbaler na svetu, priželjkuje na bude na terenu.

– Želeo bih da debitujem za Vošu. Još uvek nisam, ali zato dobro radim i čekam svoju šansu. Shvatam da sam došao u veliki klub, u kojem su uvek velika očekivanja. Ovde se dobro radi, a ja se nadam da će biti još bolje i da ću dugo igrati za Vojvodinu – rekao je Antić.

Meč 10. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Rada na programu je u subotu na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, sa početkom u 18 časova.