obrazac-za-slike---vesti

 

Poslednju kontrolnu utakmicu pred nastavak prvenstva fudbaleri Vojvodine odgraće na svom stadionu u sredu 20. Februara, a protivnik će im biti najpoznatiji  bugarski klub CSKA iz Sofije.
Dres kluba koji je u svojoj dosadašnjoj istoriji osvojio rekordnu 31 šampionsku  titulu uz još 10 trofeja nacionalnog kupa nosili su takvi velikani kao : Hristo Stoičkov, Plamen Markov, Stilian Petrov, Dimitar Berbatov, Emil Kostadinov …
CSKA je proteklu sezonu završio kao drugoplasirani tim bugarskog prvenstva, a sa klupe ga predvodi naš stručnjak Miodrag Ješić kome u radu sa golmanima pomaže Rade Zalad dok je kondicioni trener Darko Obradović.

Nakon 3 meseca pauze navijači Vojvodine biće u prilici da pozdrave svoje ljubimce i uvere su u njihovu formu 7 dana pre gostovanja u Smederevu.
Trener Vignjević će na raspolaganju imati sve igrače uključujući i najboljeg strelca „crveno-belih“ Abubakara koji se vratio iz Pariza kao i Branislava Trajkovića koji je bio odsutan par dana iz porodičnih razloga. Takođe raduje činjenica da se od povrede oporavio i iskusni štoper Đorđe Jokić pa će i on biti u kombinaciji za sastav.

Utakmica Vojvodina-CSKA (Sofija) igraće se na stadionu „Karađorđe“ sa početkom od 15 časova. Ulaz na tribine neće se naplaćivati.