Fudbalski klub Vojvodina danas su zvanično napustili vezista Lazar Arsić (27) i levi bek Nikola Antić (25), koji će od ove zime nastaviti karijeru u drugim sredinama.

Lazar Arsić je danas potpisao jednoipogodišnji ugovor sa Voždovcem, te je od sada i zvanično novi igrač tog kluba. U Vojvodinu je stigao u januaru prošle godine i od tada je u crveno-belom dresu „stare dame“ odigrao 35 utakmica, postigao osam golova i ostvario šest asistencija, dok je Nikola Antić u Vojvodinu došao još na leto 2015. godine iz Jagodine, te je član Voše bio pune tri i po godine, tokom kojih je odigrao 105 zvaničnih utakmica, postigao jedan gol i zabeležio dve asistencije. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Šahtjora iz Soligorska, aktuelnim vicešampionom Belorusije, kome će se uskoro pridružiti na pripremama u turskom Beleku.

Obojici svojih sada već bivših igrača, fudbalski klub Vojvodine sa zahvaljuje na svemu što su pružili noseći njen dres i želi im mnogo sreće i uspeha u nastavku njihovih karijera.