Nikola Ašćerić

 

Napadač Vojvodine Nikola Ašćerić (24) izjavio je da je među crveno-bele doveden kako bi svojim golovima pomogao timu da ostvari željene rezultate.

Pre svega nekoliko dana, ekipu Vojvodine pojačao je Nikola Ašćerić, momak rođen 19. aprila 1991. godine u Beogradu, koji je pre Voše sa uspehom nastupao za niški Radnički. On je debitovao za crveno-bele na nedavnom meču Kupa Srbije protiv Javora i već u svom prvom nastupu u dresu „stare dame“ postigao je gol.

Nažalost, to nije bilo dovoljno Voši da izbegne eliminaciju, ali svakako jeste nagoveštaj da bi Vojvodina u napadu mogla da dobije osetno pojačanje.

– Došao sam da pojačam napadački deo tima i da svojim golovima donesem bodove Vojvodini. Ovo je veliki klub, koji na svakom meču ide na pobedu. Potrudiću se da se što pre uklopim u ekipu, da se nametnem šefu i da doprinesem rezultatima najviše što mogu – kaže Ašćerić.

Već u nedelju, njegove saigrače i njega očekuje teško gostovanje u Beogradu.

– Biće to teška utakmica, jer Rad se dosta pojačao u minulom prelaznom roku, a i tradicija je na njihovoj strani. Međutim, nadam se da ćemo se u Novi Sad vratiti sa tri boda – rekao je Ašćerić.

Utakmica između Rada i Vojvodine na programu je u nedelju, sa početkom u 13 časova.