Nikola Ašćerić

 

Napadač Vojvodine Nikola Ašćerić (25) izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Voždovca, ali da veruje da će njegovi saigrači i on uspeti u svojoj nameri da osvoje nova tri boda u ovom prvenstvu.

U trećem kolu plej ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra će dočekati ekipu Voždovca na „Karađorđu“. Meč je na programu od 17:30 časova, a napadač crveno-belih Nikola Ašćerić istakao je da očekuje tešku utakmicu, ali i pobedu svoje ekipe.

– Očekuje nas teška utakmica protiv Voždovca, ali imamo imperativ pobede i igramo pred našim navijačima. To je jedna od dve preostale utakmice do kraja sezone koje ćemo odigrati na našem stadionu i očekujem da ćemo osvojiti nova tri boda – rekao je Ašćerić.

Ulaznice za ovaj meč prodavaće se po cenama od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene najkasnije sat vremena pred početak utakmice.

Direktan televizijski prenos ovog meča obezbeđen je na prvom kanalu Radio televizije Vojvodine.