Полако протиче и четврти дан припрема фудбалера Војводине у Термама Чатеж, а шеф стручног штаба црвено-белих Ненад Лалатовић има доста разлога за задовољство. Осим тога што су играчи на досадашњим тренинзима исказали висок ниво професионализма и мотивације, давајући све од себе да испуне захтеве који се постављају пред њих, јуче су показали и завидан ниво форме за ову фазу припрема, пошто су словеначког друголигаша Брежице победили са убедљивих 1:8 (1:1).

Међутим, осим рада на тренинзима и јучерашње победе, тренера црвено-белих, као и све навијаче „старе даме“, свакако може да радује и све боља атмосфера у релативно новом тиму Војводине, пошто је познато да у спорту, без добрих односа унутар тима, није могуће правити запажене резултате.

Добру атмосферу у експедицији ФК Војводина у Словенији додатно је подигла вест да је тренер голмана црвено-белих Милан Јованић добио своје треће дете, пошто је његова супруга на свет донела кћеркицу Рашку, те су му сви из Вошиног табора честитали на овом прелепом догађају. Осим тога, на синоћној вечери, Лалатовић је наставио са својом уобичајеном праксом да од нових играча захтева да пред свима морају нешто да отпевају, па су тако своје гласовне способности показали играчи који су се последњи прикључили табору црвено-белих: Ђорђе Ђурић, Никола Васиљевић, Јован Кокир и Немања Човић, добивши тако аплауз и подршку од својих саиграча, али и замоливши да њихов „наступ“ ипак не буде видљив у медијима или на друштвеним мрежама.

После јучерашње утакмице, шеф стручног штаба Ненад Лалатовић одлучио је да данас у преподневним сатима, уместо на терену, играчи проведу сат времена у базену, како би се релаксирали од досадашњих напора, али и били награђени за добар рад, а потврда о томе да се нови тим Војводине полако склапа у складну целину видела се и овога пута кроз кратку изјаву Бојана Матића, који је, упркос шкакљивом питању, остао онакав какав најчешће буде пред противничким голманима: смирен, сталожен и сигуран.