Aleksandar Radovanović

 

Fudbaler Vojvodine Daniel Avramovski propustio je današnji trening crveno-belih zbog povrede, a iz istog razloga teren je ranije napustio defanzivac Aleksandar Radovanović.

Nakon jučerašnje utakmice protiv Slovana, u kojoj su doživeli poraz rezultatom 2:0, fudbaleri Vojvodine danas pre podne su ponovo istrčali na teren hotela „Titanic Deluxe Golf Belek“. Prateći vežbe koje je pokazivao kondicioni trener Duško Korać, crveno-beli su najpre uradili neophodno istezanje i zagrevanje uz popularnu „ševu“, a potom je šef stručnog štaba Ilija Stolica sa igračima ponovo radio na uigravanju linija tima i željenog načina igre, koji se pre svega odnosio na brz protok lopte i dominaciju u njenom posedu.

Zbog povrede zadobijene na meču protiv Slovana, današnji trening propustio je makedonski internacionalac Daniel Avramovski. Prema rečima lekara Vladimira Čolakovića, moguće je da je došlo do stradanja medijalnih ligamenata, što će se sa sigurnošću znati tek nakon sutrašnjeg pregleda ultrazvukom. U svakom slučaju, Avramovski u narednih nekoliko dana sigurno neće biti u stanju da se uključi u trenažni proces.

Nažalost, današnji trening je zbog blagog istegnuća mišića zadnje lože ranije napustio i defanzivac Aleksandar Radovanović. Prilikom jednog proklizavanja, on je osetio bol, ali je nastavio sa treningom, da bi nakon petnaestak minuta ipak, u pratnji medicinske službe FK Vojvodina, morao da izađe sa terena. Ipak, prema rečima doktora Čolakovića, situacija sa Radovanovićem verovatno nije toliko ozbiljna i očekuje se da će se on vrlo brzo ponovo uključiti u rad.

Odlukom šefa stručnog štaba Ilije Stolice, fudbaleri Vojvodine neće imati popodnevni trening, već će umesto toga održati sastanak na kome će analizirati uočene greške i slabosti pokazane na utakmici protiv Slovana, dok će sutra ponovo ući u režim od dva treninga dnevno.