vest slika

 

 

 

Onoliko koliko u dosadašnjem toku prolećnog dela prvenstva nisu imali pritisak rezultata i moranja po svaku cenu, u sutrašnjem prvom susretu polufinala Kupa, fudbaleri Vojvodine imaće sve navedeno pa na kvadrat.

Novosadski duel sa Spartakom biće samo prvi čin „Bačkog obračuna“ koji će jednima doneti šansu da na leto „izađu međ svet“, a drugima samo bledu i gorku uspomenu da su bili nadomak finala.

 -Moji fudbaleri duboko su svesni onoga što nas čeka sutra. Nisu do sada imali breme postizanja rezultata po svaku cenu već smo bili fokusirani na pravljenje igre. Sutra toga nema, važan je jedino i i isključivo rezultat pa makar on došao i na uštrb igre. Lično bih voleo kada bi se oba segmenta složila ali ponavljam, nas zanima prolaz u finale Kupa. Mislim da su to ovi mladi igrači svojim dosadašnjim radom i igrama zaslužili i da bi im ulazak i igranje u finalu bio velika stavka u daljim karijerama. Momci su potpuno spremni i znaju da igramo protiv opasnog protivnika kojeg izuzetno respekujemo ali ipak najviše cenimo sami sebe. Takav će i biti pristup ovoj utakmici u kojoj ne smemo da uđemo u nervozu.

Svi igrači su zdravi, a kako nema ni kažnjenih, imaćemo čistu situaciju prilikom sastavljanja tima.-zaključio je trener Vovodine Branko Babić.

VESELINOVIĆ : MI SE PITAMO

Napadač „crveno-belih“ Lazar Veselinović jedan je od mnogih igrača iz oba sastava koji je nosio dresove „Plavih golubova“ i Voše. Fudbaler od koga se sa pravom očekuju golovi o sutrašnjem duelu kaže :

 -Spartak e dobra ekipa sa nekoliko jako kvalitetnih pojedinaca koji su u stanju da jednim potezom reše utakmicu. Uprkos tome, gledamo sebe i na našem stadionu se mi pitamo. Ukoliko ponovimo igru koju smo demonstrirali protiv Voždovca i edan deo utakmice protiv Čukaričko mislim da imamo pravo da se nadamo pobedi.