window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-130262021-1');
Званична страница ФК Војводина

Бандовић: Задовољан сам одрађеним припремама, имамо костур екипе

Тренер Војводине Божидар Бандовић задовољан је након треће контролне утакмице и победе над екипом Младости из Лучана.

Воша је данас у трећој и последњој контролној утакмици победила Младост резултатом 3:2 и тако уз максималан учинак одлази у Нови Сад.

– Могу да будем задовољан и начином на који смо играли и трчањем, с озбиром на то да је иза нас веома тешка седмица. Одиграли смо добру утакмицу, дали смо три гола, једино што смо могли боље да отворим меч у тих уводних седам, осам минута. Тешко време је сигурно утицало на то, али смо после одиграли веома добро. Могли смо боље да реагујемо код примљених голова, али задовољан сам – рекао је Бандовић.

Он је похвалио и новајлику Марка Величковића који је данас постигао првенац у свом дебију против бившег клуба.

– Задовољан сам, било му је потребно време, како је меч текао, он је био све бољи и бољи. Он има светлу будућност, поседује квалитет, само треба сада стрпљење, ред, рад и дисциплина, а он то има – нагласио је Бандовић.

Он је истакао да је задовољан свиме што је видео на припремама.

– Добио сам оно што сам желео, јер су сваки тренинг радили максимално, немамо повреда, а млади су се наметнули и подигли ниво, као и новајлије које су показале да могу да помогну. Имамо костур екипе и све у свему могу да будем задовољан – закључио је Бандовић.

Након ове утакмице, експедиција „старе даме“ враћа се у Нови Сад, где ће одрадити и последњу фазу припрема пред старт сезоне и утакмицу против Текстилца, која је на програму 20. јула.

2024-07-06T21:35:15+02:006. јул 2024.|
Go to Top