Radoslav Batak

 

Posle pobede svog tima nad Javorom, šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da njegovi igrači nisu na najbolji način ušli u meč, naglasivši da su neki od njih u mislima već bili na „egzotičnim plažama“.

Vojvodina je večeras pobedila Javor rezultatom 1:0 (0:0), u poslednjem kolu plej ofa Super lige Srbije.

– Pred utakmicu, igračima sam pokušao da objasnim šta znači poslednje kolo i da ne smemo da se opustimo. Međutim, neki su u glavama i mislima već bili na egzotičnim plažama, tako da je ulazak u utakmicu bio jako slab i to se videlo. Međutim, u drugom poluvremenu smo malo promenili formaciju i ekipa se digla. Imali smo sreće kod jedanaesterca, ali sreća prati hrabre. Veći deo igre u drugom poluvremenu proveli smo na polovini Javora i to smo na kraju krunisali jednim prelepim pogotkom. Zahvaljujem se dobroj ekipi Javora na fer i korektnoj igri, a gledaoci su imali priliku da vide šanse na obe strane – istakao je Batak.

Vojvodina je sezonu završila na trećem mestu Super lige Srbije i u narednoj sezoni učestvovaće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Prvi meč prvog kola predviđen je već za 29. jun.