Фудбалски клуб Војводина обавештава своје навијаче да ће, у знак захвалности за феноменалну подршку у досадашњем току сезоне, а у складу са ранијим најавама обележавања последње сезоне играња на тренутном здању стадиона „Карађорђе“ и обележавања године у којој клуб слави 105 година свог постојања, улаз на предстојећи меч деветог кола Супер лиге Србије против Вождовца бити бесплатан.

Захваљујући спонзору утакмице, компанији „Енерготехника Јужна Бачка“, сви гледаоци који желе да дођу на утакмицу моћи ће на дан меча бесплатно да преузму своју улазницу на благајни.

Председник ФК Војводина Војислав Гајић истиче да клуб и овим потезом жели да привуче што више публике на стадион, али истиче и да су црвено-бели, поготово након победе у Нишу, заслужили велику подршку у суботу.

– После победе у Нишу, којом смо се вратили на прво место на табели, нашу екипу у суботу очекује још једна тешка и занимљива утакмица, те ће подршка са трибина нашим момцима бити од изузетне важности. На досадашњим мечевима на „Карађорђу“ ове сезоне, фудбалској Србији је послата дивна слика са испуњених трибина нашег стадиона, а то је нешто што треба да постане саставни део сваке утакмице Војводине. Позивам наше навијаче да против Вождовца поново дођу на стадион у великом броју и да покажемо још једном да смо заједно на путу ка истом циљу, а то је да Војводину учинимо јаким и озбиљним европским клубом – рекао је Гајић.

Утакмица између Војводине и Вождовца игра се у суботу од 20 часова на „Карађорђу“, а улазнице за овај меч моћи ће бесплатно да се преузму на благајни. Улазнице за запад преузимаће се на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток преузимаће се на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север преузимати у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона.

Уз личну карту на увид, једно лице ће моћи да преузме највише четири улазнице, а благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице. За овај меч важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.