Фудбалери Војводине остварили су две узастопне победе и тако најавили бољу форму и боље резултате у наставку сезоне, у којој главни циљ свих у црвено-белом табору остаје освајање једног од места које води у квалификације за Лигу Европе. У складу са тим, “старој дами” је важно да освоји три бода у првенству и на сутрашњем мечу против Радника, а како би се омогућила што боља подршка са трибина за момке у црвено-белом, Управни одбор ФК Војводина одлучио је да улаз на ову утакмицу буде бесплатан.

Тачније, сви који буду желели да дођу и уживо посматрају сутрашњи меч на “Карађорђу”, на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине) моћи ће бесплатно да преузму своју улазницу за запад, док ће улазнице за север такође бесплатно моћи да се преузму у шопу навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона. Сусрет почиње у 16 часова, а благајна ће бити отворена најкасније сат времена пре почетка меча, с тим да због радова на изградњи тржног центра “Променада”, улаз на источну трибину неће бити могућ ни на овој утакмици.

Фудбалски клуб Војводина се још једном захваљује својим верним навијачима на подршци и разумевању за резултате ове сезоне који нису у складу са реномеом и традицијом “старе даме”, али их и позива да сутра дођу на утакмицу, подрже наше играче у покушају да освоје нова три бода и уједно да заједно направимо праву увертиру пред наредно коло и дерби против Партизана у Београду.

Европа је и даље достижна. Војводинаши, видимо се на стадиону!