Fudbaleri Vojvodine ostvarili su dve uzastopne pobede i tako najavili bolju formu i bolje rezultate u nastavku sezone, u kojoj glavni cilj svih u crveno-belom taboru ostaje osvajanje jednog od mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. U skladu sa tim, “staroj dami” je važno da osvoji tri boda u prvenstvu i na sutrašnjem meču protiv Radnika, a kako bi se omogućila što bolja podrška sa tribina za momke u crveno-belom, Upravni odbor FK Vojvodina odlučio je da ulaz na ovu utakmicu bude besplatan.

Tačnije, svi koji budu želeli da dođu i uživo posmatraju sutrašnji meč na “Karađorđu”, na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) moći će besplatno da preuzmu svoju ulaznicu za zapad, dok će ulaznice za sever takođe besplatno moći da se preuzmu u šopu navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Susret počinje u 16 časova, a blagajna će biti otvorena najkasnije sat vremena pre početka meča, s tim da zbog radova na izgradnji tržnog centra “Promenada”, ulaz na istočnu tribinu neće biti moguć ni na ovoj utakmici.

Fudbalski klub Vojvodina se još jednom zahvaljuje svojim vernim navijačima na podršci i razumevanju za rezultate ove sezone koji nisu u skladu sa renomeom i tradicijom “stare dame”, ali ih i poziva da sutra dođu na utakmicu, podrže naše igrače u pokušaju da osvoje nova tri boda i ujedno da zajedno napravimo pravu uvertiru pred naredno kolo i derbi protiv Partizana u Beogradu.

Evropa je i dalje dostižna. Vojvodinaši, vidimo se na stadionu!